Διάλεξε μέσα από τις παρακάτω Αλφαβητικές Επιλογές,
& αναζήτησε την ερμηνεία
του ονείρου σου!


Α - Β - Γ - Δ - Ε - Ζ - Η - Θ - Ι - Κ - Λ - Μ - Ν - Ξ - Ο - Π - Ρ - Σ - Τ - Υ - Φ - Χ - Ψ - Ω

Τάβλι
Εάν στο όνειρο σας δείτε πως παίζετε τάβλι, τότε το όνειρο σας προμηνύει πως στο άμεσο μέλλον θα βρεθείτε σε κοινωνικές ή οικογενειακές συγκεντρώσεις που θα σας προκαλέσουν δυσαρέσκεια, κυρίως λόγω της ύπαρξης ατόμων των οποίων η παρουσία δεν σας είναι αποδεκτή.

Ταξίδι
Εάν στο όνειρο σας δείτε πως ετοιμάζεστε ή κάνετε κάποιο ταξίδι, όπως και στη πραγματικότητα αυτό σημαίνει αλλαγή παραστάσεων και εικόνων, έτσι και το όνειρο αυτό δηλώνει είτε την ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από μία κατάσταση και να αλλάξετε εικόνες, είτε και τον φόβο που μπορεί να αισθάνεστε για το ενδεχόμενα να αλλάξουν δεδομένα στη ζωή σας, χωρίς οι αλλαγές αυτές απαραίτητα να ορίζονται και να αποφασίζονται από εσάς τους ίδιους. Εναλλακτικά ένα τέτοιο όνειρο προμηνύει την απόκτηση κερδών αλλά και την προσωπική ανάπτυξη λόγω απόκτησης νέων εμπειριών.

Τάπητας
Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τάπητας στο όνειρο μας, θα πρέπει να δώσουμε και την αντίστοιχη ερμηνεία. Για παράδειγμα αν ο τάπητας είναι καθαρός, με έντονα χρώματα και ωραίους συμβολισμούς τότε το όνειρο μας είναι καλός οιωνός καθώς προμηνύει ευημερία και ανάπτυξη. Φυσικά, η ερμηνεία του ονείρου είναι συνυφασμένη και με τα σύμβολα όπως αυτά απεικονίζονται στον τάπητα (θετικά ή αρνητικά). Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως όσο πιο χοντρός είναι ο τάπητας τόσο μεγαλύτερη προβλέπεται να είναι η ευημερία μας. Τέλος, αν ο τάπητας είναι λεπτός αλλά μακρύς, τότε προμηνύει μακροζωία.

Τατουάζ
Για να μπορέσουμε να ερμηνεύσουμε ένα τέτοιο όνειρο, θα πρέπει επίσης να εξετάσουμε το σύμβολο που απεικονίζεται στο τατουάζ. Όπως και στη πραγματικότητα όταν κάποιος αποφασίζει να κάνει ένα τατουάζ, τότε το σύμβολο που επιλέγει είναι κάτι που τον αντιπροσωπεύει ή κάτι στο οποίο είναι προσκολλημένος, έτσι και στο όνειρο το σύμβολο που θα δούμε δηλώνει την εξάρτηση μας από αυτό ή τη θέληση μας να το αποκτήσουμε. Εάν πάλι πρόκειται για κάποιο πρόσωπο ή για τα αρχικά του ονόματος του, τότε πάλι δείχνει το πόσο συναισθηματικά δεμένοι και εξαρτημένοι είμαστε από αυτό.

Ταύρος - Ταυρομαχία
Ο ταύρος στα όνειρα μας συμβολίζει τα πρωτόγονα ένστικτα αλλά και το μεγαλείο της δύναμης και της κυριαρχίας. Εάν λοιπόν στο όνειρο μας δούμε έναν μεγαλοπρεπή και υγιή ταύρο τότε το όνειρο μας είναι καλός οιωνός καθώς προμηνύει πρόοδο και επιτυχία που θα οφείλεται κυρίως στην έμφυτη δημιουργικότητα μας. Εάν πάλι στο όνειρο μας δούμε ότι κυνηγιόμαστε από έναν μαινόμενο ταύρο, τότε το όνειρο μας προειδοποιεί για απώλειες και κακοτυχίες αλλά και για το ότι θα γευτούμε τον φθόνο και τη ζήλεια από άτομα που ανήκουν στο κοινωνικό μας περιβάλλον. Τέλος, αν στο όνειρο μας δούμε ταυρομαχία τότε αυτή συμβολίζει τον εσωτερικό πόλεμο συναισθημάτων καθώς τα θέλω μας μπορεί να έρχονται σε σύγκρουση με τους ηθικούς μας φραγμούς.

Τάφος
Ο τάφος στα όνειρα μας συμβολίζει δυσκολίες, αντιξοότητες και αποτυχίες. Εάν στο όνειρο μας λοιπόν δούμε πως πηδάμε πάνω από ένα τάφο ή τον προσπερνάμε, τότε αυτό σημαίνει πως θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τους σκόπελους και να μην γευτούμε αποτυχίες. Εάν πάλι όμως δούμε πως πέσουμε μέσα σε αυτόν, τότε τα σχέδια μας και οι στόχοι μας, κυρίως οι επαγγελματικοί, τελικά θα αποτύχουν. Εάν πάλι δούμε πως εμείς σκάβουμε ένα τάφο, τότε αυτό σημαίνει πως μας έχουν κυριεύσει ανησυχίες και άγχη τα οποία προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο να αποβάλουμε.

Ταχυδρόμος
Οπως και στη πραγματικότητα ο ταχυδρόμος μας φέρνει ειδήσεις από γνωστά μας πρόσωπα έτσι και στα όνειρα μας, εάν δούμε ταχυδρόμο, θα λάβουμε στο άμεσο μέλλον ειδήσεις για άτομα από το κοινωνικό μας περιβάλλον οι οποίες όμως δεν θα μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Εάν πάλι στο όνειρο σας δείτε πως είστε εσείς που παραδίδετε γράμματα προς αποστολή στον ταχυδρόμο τότε είτε θα είστε εσείς αυτός/ αυτή που θα γευτεί απογοήτευση από γνωστά πρόσωπα, είτε θα είστε εσείς που με τη συμπεριφορά σας θα απογοητεύσετε οικεία σας άτομα.

Τέρας – Τέρατα
Στα όνειρα μας τα τέρατα συμβολίζουν τον επιδερμικό και απερίσκεπτο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας τα πράγματα αλλά και τις υποχρεώσεις μας. Για το λόγο αυτό το όνειρο μας προειδοποιεί πως θα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Εάν πάλι στο όνειρο μας δούμε πως βγήκαμε αλώβητοι από την μάχη μας με κάποιο τέρας, τότε θα μπορέσουμε για αυτή τη φορά τουλάχιστον να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια αλλά θα πρέπει σε όποια περίπτωση να επανατοποθετηθούμε στο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα.

Τηλέφωνο
Εάν στο όνειρο σας ακούσετε το χτύπημα τηλεφώνου, τότε αυτό σημαίνει πως στο μέλλον θα μάθετε δυσάρεστες ειδήσεις για γνωστά σας άτομα τα οποία θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Εάν πάλι στο όνειρο σας δείτε ότι πραγματοποιείτε μία συζήτηση μέσω τηλεφώνου, τότε τόσο το αντικείμενο αυτής όσο και η ποιότητα της υπογραμμίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε στη πραγματικότητα. Εάν για παράδειγμα η τηλεφωνική συζήτηση στο όνειρο σας είναι με το ταίρι σας και η ποιότητα της δεν είναι καλή, για παράδειγμα εάν υπάρχουν διακοπές ή με δυσκολία ακούτε τον συνομιλητή σας, τότε το όνειρο υπογραμμίζει και προμηνύει προβλήματα για τη σχέση σας.

Τζάμι
Εάν το τζάμι στο όνειρο σας είναι σπασμένο τότε αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα θα αλλάξουν κάποια από τα δεδομένα στη ζωή σας. Ενδεχομένως να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε να διακόψετε συνήθειες του παρελθόντος. Εάν πάλι ονειρευτείτε πως βλέπετε μέσα από ένα τζάμι, τότε αυτό αντιπροσωπεύει το υποσυνείδητο σας και τις άμυνες που έχετε σηκώσει προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες στη ζωή σας. Εάν πάλι δείτε στο όνειρο σας ότι καταπίνετε κομμάτια τζαμιού είτε ότι τραυματιζόσαστε από θρύμματα γυαλιού, τότε αυτό προμηνύει πως θα είσαστε ευάλωτοι σε καταστάσεις.

Τίγρης
Εάν ονειρευτείτε τίγρη τότε το όνειρο σας προειδοποιεί πως θα πρέπει να ελέγξετε τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας καθώς μάλιστα και τα ένστικτα σας. Η τίγρης συμβολίζει τα ελεύθερα ένστικτα μας, για αυτό και έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, εφιστάστε να δείξουμε προσοχή στη διαχείριση αυτών. Εάν πάλι η τίγρης στο όνειρο σας έρχεται κατά πάνω σας, τότε είναι πολύ πιθανό να νιώσετε πίεση από εχθρικές προς το πρόσωπο σας ενέργειες. Τέλος, εάν η τίγρης στο όνειρο σας είναι κλεισμένη σε κλουβί, τότε αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας ξεγελώντας άτομα που σας εχθρεύονται και που λειτουργούν εις βάρος των σχεδίων σας.

Τοίχος
Εάν ο τοίχος στο όνειρο σας δίνει την αίσθηση ότι αφορά σε εμπόδιο, τότε αυτό προμηνύει πως και στη πραγματική σας ζωή θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες που θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην εκπλήρωση των σχεδίων σας. Εάν όμως στο όνειρο είστε εσείς αυτός ή αυτή που χτίζει ένα τοίχο, τότε αυτό σημαίνει πως η μεθοδικότητα αλλά και ο προσεχτικός τρόπος με τον οποίο σχεδιάζετε το μέλλον σας, θα λειτουργήσει ως ασπίδα για εσάς και τα σχέδια σας τα οποία και θα εκπληρωθούν. Το ίδιο ισχύει και αν στο όνειρο σας δείτε πως περπατάτε πάνω σε τοίχο.

Τοκετός
Για να ερμηνεύσουμε αυτό το όνειρο θα πρέπει πρώτα να εξετάσετε εάν στο οικογενειακό σας ή στο πολύ φιλικό σας περιβάλλον περιμένετε κάποιο δικό σας πρόσωπο να γεννήσει. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε το όνειρο αυτό αντικατοπτρίζει την ανησυχία και την αγωνία που έχετε για την καλή έκβαση της αναμενόμενης γέννας. Εάν δεν συντρέχει τέτοιος λόγος και αν στο όνειρο σας δείτε πως νιώθετε τις οδύνες του τοκετού, τότε αυτό σημαίνει πως στη ζωή σας θα αντιμετωπίσετε αρκετές και μεγάλες δυσκολίες προκειμένου να εκπληρώσετε τους στόχους σας, τις οποίες όμως στο τέλος θα καταφέρετε να ξεπεράσετε με επιτυχία.

Τούβλο
Τα τούβλα στα όνειρα συμβολίζουν τους κανόνες και τα όρια στα οποία κινείται η ζωή μας. Κυρίως, αφορά στους κανόνες και τους περιορισμούς που αντιπροσωπεύει η ζωή στη πόλη, που ναι μεν από την μία παρέχει μία σειρά από δραστηριότητες από την άλλη δε, αντιπροσωπεύει και μία σειρά από κοινωνικούς περιορισμούς που λειτουργούν αγχωτικά στη ζωή μας. Εάν πάλι στο όνειρο σας δείτε πως χτίζετε, τότε το όνειρο αυτό αντικατοπτρίζει το όνειρο σας να χτίσετε το δικό σας σπιτικό.

Τούνελ
Εάν στο όνειρο σας δείτε ότι είστε σε ένα τούνελ, τότε αυτό αντιπροσωπεύει τις φοβίες σας και την αγωνία που έχετε αναφορικά με την απόκτηση υλικών αγαθών αλλά και την επίτευξη των στόχων σας. Εάν το τούνελ είναι σκοτεινό και μακρύ, τότε οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε είναι τόσο πολλές και μεγάλες που το πιο πιθανό είναι να γευτείτε το συναίσθημα της αποτυχίας καθώς οι στόχοι σας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επιτευχθούν. Εάν διαπερνάτε το τούνελ με αυτοκίνητο ή εάν δείτε πως είστε μέσα σε αυτό και έρχεται κατά πάνω σας τρένο, τότε αυτό σημαίνει αποτυχία στα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σας σχέδια.

Τραγούδι
Εάν στο όνειρο σας ακούτε το τραγούδι άλλων προσώπων τότε το όνειρο σας είναι καλός οιωνός καθώς προμηνύει προσωπική ευτυχία και γαλήνη. Εάν πάλι είστε εσείς αυτός που τραγουδά, τότε το όνειρο σας καλεί να ψάξετε μέσα σας και να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που στη πραγματικότητα σας προκαλεί πόνο και νοσταλγία. Τέλος, εάν στο όνειρο σας δείτε πως είστε μέλος μίας χορωδίας που απαγγέλει τραγούδια, τότε αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε μία ήρεμη και κυρίως μία ισορροπημένη ζωή.

Τραπέζι
Το τραπέζι στα όνειρα μας συμβολίζει την κοινωνική αλλά κυρίως την οικογενειακή μας ζωή. Πρόκειται κυρίως για ένα σύμβολο επικοινωνίας, για αυτό το λόγο και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται στα όνειρα μας, ερμηνεύεται αντιστοίχως. Εάν δηλαδή στο όνειρο σας δείτε ένα καλοσερβιρισμένο η ένα πλούσιο τραπέζι, τότε αυτό σημαίνει πως θα έχετε μία ήσυχη, ισορροπημένη αλλά και γαλήνια οικογενειακή και κοινωνική ζωή. Εάν πάλι το τραπέζι σας είναι βρώμικο ή σπασμένο, τότε πρόκειται για έναν κακό οιωνό καθώς προμηνύει καταστροφές και δυσκολία στην επικοινωνία.

Τρέξιμο
Οταν στο όνειρο σας δείτε πως τρέχετε να απομακρυνθείτε από άσχημες καταστάσεις και κινδύνους, αλλά στο δρόμο σας εμφανίζονται διαρκώς εμπόδια, δυσκολίες που επιβραδύνουν το ρυθμό σας ή διακόπτουν τελείως την πορεία σας, τότε αυτό συμβολίζει τον φόβο και την αγωνία που τόσο έντονα νιώθετε και στη πραγματική ζωή, για το δηλαδή αν θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από δυσάρεστες καταστάσεις. Εάν δείτε φιλικά σας πρόσωπα να τρέχουν, τότε θα γευτείτε στεναχώρια για τις κακουχίες που θα βρουν αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τριαντάφυλλα
Εάν δείτε στο όνειρο σας τριαντάφυλλα τότε πρόκειται για έναν πολύ καλό οιωνό! Σύντομα θα γευτείτε ευχάριστα συναισθήματα κυρίως λόγο των εξελίξεων που θα αφορούν στα ερωτικά σας και στη προσωπική σας ζωή. Εάν μάλιστα είναι γυναίκα αυτή που στο όνειρο της θα δεχθεί ή θα μυρίσει τριαντάφυλλα, τότε είναι πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον να δεχθεί πρόταση γάμου από το ταίρι της. Εάν πάλι τα τριαντάφυλλα στο όνειρο σας είναι μαραμένα, τότε το όνειρο συμβολίζει την απουσία της αγάπης στη ζωή σας.

Τροχός
Το όνειρο στο οποίο βλέπετε τροχούς, θα πρέπει να ερμηνευθεί ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τροχοί. Για παράδειγμα εάν είναι μεγάλοι και τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, τότε το όνειρο προμηνύει πως στη ζωή σας θα γευτείτε επιτυχίες και οικονομική ευημερία. Εάν πάλι οι τροχοί είναι σπασμένοι, βρώμικοι ή/ και ακίνητοι, τότε αυτό σημαίνει πως πέρα από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στη ζωή σας, είναι πολύ πιθανό να γευτείτε δυσάρεστα συναισθήματα εξαιτίας του χαμού κάποιου αγαπημένου σας προσώπου.

Τσεκούρι
Το τσεκούρι είναι σύμβολο δύναμης και κυριαρχίας, για αυτό και αν στο όνειρο σας δείτε τσεκούρι τότε αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε στη πραγματική ζωή να διακόψετε συνήθειες και να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που αποτελούν τροχοπέδη στη προσωπική σας πρόοδο και ανάπτυξη. Εάν είναι γυναίκα αυτή που θα δει στο όνειρο της τσεκούρι, τότε το όνειρο πρόκειται για ένα πολύ καλό οιωνό καθώς σημαίνει πως ο αγαπημένος της θα είναι ένα άτομο έξυπνο, ισχυρό και πολύ δραστήριο.


Για περισσότερες & πιο αναλυτικές ερμηνείες,
κάλεσε στην εξειδικευμένη γραμμή Live Ονειροκρίτη.

90 11 409 114

24 Ώρες το 24ωρο,
ΖΩΝΤΑΝΑ
Το περιεχόμενο ανανεώνεται δυναμικά